μασάζ στα πόδια

Μασάζ στα πόδια

Έχετε Πόδια βαριά και Πρησμένα στους Αστραγάλους;

Μέσα στην ένταση της καθημερινότητας, τα πρησμένα και βαριά πόδια είναι συνηθισμένη κατάσταση γιατί οι διάφοροι παράγοντες όπως η κούραση, η ορθοστασία, η ζέστη αλλά και η ακινησία, ανατρέπουν την ισορροπία των υγρών που κινούνται ανάμεσα στις αρτηρίες και στις φλέβες του σώματος μεταφέροντας οξυγόνο.

Έτσι το αίμα συγκεντρώνεται στα κάτω άκρα με επακόλουθο πρήξιμο των ποδιών και κυρίως των αστραγάλων.

Η Φυσικοθεραπεία έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει όλα τα παραπάνω και τις δευτερογενείς αλλοιώσεις σε συναφείς περιοχές του σώματος, με ποικίλα πρωτόκολλα θεραπείας, σε συνάρτηση με τα αίτια που το προκάλεσαν.

Το Φυσικοθεραπευτήριο μας φροντίζοντας πάντα τον ασθενή πρωτίστως και όχι την πάθηση αυτού, προσφέρει το πακέτο των 10 συνεδριών Φυσικοθεραπείας χωρίς συμμετοχή ΕΟΠΥΥ στην τιμή των 119€.

10 Συνεδρίες

Τιμή: 170 €

Για οποιοδήποτε πόνο στη μέση και να έχετε τον αντιμετωπίζουμε κάνοντας Φυσικοθεραπεία που αφορά θεραπευτική χειρομάλαξη στο σημείο καθώς και την χρήση μηχανημάτων φυσικοθεραπείας.

Για πόνους στη μέση δείτε εδώ: μασάζ στη μέση

Αnna Pantazi

Εξαιρετικές όλες οι κοπέλες! Εξαιρετική δουλειά!

Dimitris Sotiriou

Φοβερή επαγγελματίας αυτή, αλλά και η ομάδα της! Eίμαι… Fan!

Anastasia Kosmetatou

Επαγγελματισμός με νεανικό χαμόγελο και στιβαρά χέρια (στο μασάζ!)!Πολύ καλό και ορατό αποτέλεσμα στο λεμφικό μασάζ σε σύντομο χρόνο και με προσιτό κόστος.Εύκολη πρόσβαση στο φυσικοθεραπευτήριο, καθώς κείται σε κεντρική λεωφόρο του Γαλατσίου.Μπράβο σε όλη την ομάδα του φυσικοθεραπευτηρίου!Συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Newsletter