μασάζ στη μέση

Πόνος στη Μέση (Οσφυαλγία) – Μασάζ στη μέση

Ο πόνος στη μέση (οσφυαλγία) είναι ένα πολύ κοινό σύμπτωμα. Το ποιο συχνό αίτιο είναι η μυϊκή καταπόνηση σε συνδυασμό με την έλλειψη φυσικής κατάστασης (δημιουργία Trigger Points). Σε πιο σπάνιες περιπτώσεις το αίτιο είναι πιο σοβαρό, μια δυσκοκήλη, ή σπονδυλολίσθηση, ένα κάταγμα. Ο πόνος στη μέση μπορεί να συνυπάρχει με πόνο, μούδιασμα και αδυναμία στο πόδι (ισχιαλγία) πρόβλημα στην ούρηση κ.ο.κ.

Η Φυσικοθεραπεία έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει όλα τα παραπάνω και τις δευτερογενείς αλλοιώσεις σε συναφείς περιοχές του σώματος, με ποικίλα πρωτόκολλα θεραπείας, σε συνάρτηση με τα αίτια που το προκάλεσαν.

Το Φυσικοθεραπευτήριο μας φροντίζοντας πάντα τον ασθενή πρωτίστως και όχι την πάθηση αυτού, προσφέρει το πακέτο των 10 συνεδριών Φυσικοθεραπείας χωρίς συμμετοχή ΕΟΠΥΥ στην τιμή των 119€.

10 Συνεδρίες

Τιμή: 170 €

 

Για οποιοδήποτε πόνο στη μέση και να έχετε τον αντιμετωπίζουμε κάνοντας Φυσικοθεραπεία που αφορά θεραπευτική χειρομάλαξη στο σημείο καθώς και την χρήση μηχανημάτων φυσικοθεραπείας.

Anastasia Kosmetatou

Επαγγελματισμός με νεανικό χαμόγελο και στιβαρά χέρια (στο μασάζ!)!Πολύ καλό και ορατό αποτέλεσμα στο λεμφικό μασάζ σε σύντομο χρόνο και με προσιτό κόστος.Εύκολη πρόσβαση στο φυσικοθεραπευτήριο, καθώς κείται σε κεντρική λεωφόρο του Γαλατσίου.Μπράβο σε όλη την ομάδα του φυσικοθεραπευτηρίου!Συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Dimitris Sotiriou

Φοβερή επαγγελματίας αυτή, αλλά και η ομάδα της! Eίμαι… Fan!

Αnna Pantazi

Εξαιρετικές όλες οι κοπέλες! Εξαιρετική δουλειά!

Newsletter