μασάζ στον αυχένα

Πόνος στον αυχένα (Αυχενικό Σύνδρομο) – Μασάζ στον αυχένα

Ο Πόνος στον αυχένα είναι ένα πολύ κοινό σύμπτωμα. Συνήθως προκαλείται από την κακή στάση του σώματος σε καθημερινές δραστηριότητες όπως η εργασία και ο ύπνος.

Αυτό προκαλεί καταπόνηση των μυών και των συνδέσμων της περιοχής με αποτέλεσμα της εμφάνιση Trigger Points, τον πόνο και τον περιορισμό της κίνησης. Ο πόνος μπορεί να επεκτείνεται και στο κεφάλι ή τον ώμο.

Η Φυσικοθεραπεία έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει όλα τα παραπάνω και τις δευτερογενείς αλλοιώσεις σε συναφείς περιοχές του σώματος, με ποικίλα πρωτόκολλα θεραπείας, σε συνάρτηση με τα αίτια που το προκάλεσαν.

Το Φυσικοθεραπευτήριο μας φροντίζοντας πάντα τον ασθενή πρωτίστως και όχι μόνο την πάθηση αυτού, προσφέρει το πακέτο των 10 συνεδριών Φυσικοθεραπείας χωρίς συμμετοχή ΕΟΠΥΥ στην τιμή των 119€.

Για οποιοδήποτε πόνο στον αυχένα και να έχετε τον αντιμετωπίζουμε κάνοντας Φυσικοθεραπεία που αφορά θεραπευτική χειρομάλαξη στο σημείο καθώς και την χρήση μηχανημάτων φυσικοθεραπείας.

Dimitris Sotiriou

Φοβερή επαγγελματίας αυτή, αλλά και η ομάδα της! Eίμαι… Fan!

Αnna Pantazi

Εξαιρετικές όλες οι κοπέλες! Εξαιρετική δουλειά!

Anastasia Kosmetatou

Επαγγελματισμός με νεανικό χαμόγελο και στιβαρά χέρια (στο μασάζ!)!Πολύ καλό και ορατό αποτέλεσμα στο λεμφικό μασάζ σε σύντομο χρόνο και με προσιτό κόστος.Εύκολη πρόσβαση στο φυσικοθεραπευτήριο, καθώς κείται σε κεντρική λεωφόρο του Γαλατσίου.Μπράβο σε όλη την ομάδα του φυσικοθεραπευτηρίου!Συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Newsletter