Προσφορές Μασάζ

Οι Προσφορές για το Μασάζ περιλαμβάνει τις εξής θεραπείες:

  • Anti-Stress Μασάζ

Είναι Συνδυασμός αρωματοθεραπείας, ρεφλεξολογίας και χαλαρωτικής μάλαξης με στόχο της εξισορρόπηση της ενέργειας τόσο στο σώμα όσο και στο νου και την χαλάρωση των σφιγμένων μυών.

 

45 λεπτά διάρκεια

1 Συνεδρία 4 Συνεδρίες
Τιμή: 22 € Τιμή: 75 €

 

  • Θεραπευτικό Μασάζ (Απενεργοποίηση Trigger Points)

Όλοι έχουμε trigger points, το θέμα είναι ο βαθμός της βαρύτητας. Τα trigger points είναι σημεία ευαισθησίας περιγεγραμμένα μέσα στο μυ τα οποία είναι ενεργά (αλγούν δηλαδή) ή σε λανθάνουσα κατάσταση (πονάνε μόνο με την πίεση πάνω σε αυτά). Μπορούν να προκαλέσουν πονοκεφάλους (κεφαλαλγία τάσεως), αυχενικό πόνο, πόνο στη πλάτη, ισχιαλγία, επικονδυλίτιδα (tenniselbow), σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, πόνους στις αρθρώσεις.

Το θεραπευτικό μασάζ είναι ένας συνδυασμός χαλαρωτικής μάλαξης, shiatsu και τεχνικών πιέσεων των trigger points με στόχο την χαλάρωση των μυών, την αποκάλυψη των trigger points και την απενεργοποίηση αυτών. Απομακρύνεται ο πόνος, δημιουργείται ένα ευχάριστο αίσθημα ανακούφισης, χαλάρωσης και ευεξίας.

 

45 λεπτά διάρκεια

1 Συνεδρία 5 Συνεδρίες
Τιμή: 25 € Τιμή: 90 €

 

  • Συνδυασμός Θεραπευτικού Μασάζ και Ρεφλεξολογίας

Η Ρεφλεξολογία είναι μια μέθοδος εναλλακτικής θεραπείας, στην οποία ο θεραπευτής εφαρμόζει ειδικές πιέσεις και μαλάξεις στα πέλματα, στη ράχη των ποδιών, στα χέρια καις τα αυτιά. Στόχος της Ρεφλεξολογίας είναι η επίτευξη της ισορροπίας του οργανισμού, πράγμα που κατορθώνεται κυρίως μέσω της χαλάρωσης.

Σε συνδυασμό με τη θεραπευτική μάλαξη μπορεί να φέρει αποτέλεσμα σε ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων βελτιώνοντας την υγεία μας και αποβάλλοντας το stress στο οποίο οφείλονται το 75% περίπου των αντιμετωπιζομένων διαταραχών.

 

45 λεπτά διάρκεια

1 Συνεδρία 4 Συνεδρίες
Τιμή: 30 € Τιμή: 90 €

 

  • Λεμφικό Μασάζ ( για την κυτταρίτιδα)

Η κυτταρίτιδα δημιουργείται από κακή τοπική αιμάτωση, η οποία έχει ως αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα εκείνης της περιοχής να μην τρέφονται καλά. Έτσι ο οργανισμός, αντί να αναδομεί και να καίει το λίπος, το συσσωρεύει στο αντίστοιχο σημείο επιδεινώνοντας το πρόβλημα.

Ο Φυσικοθεραπευτής με ειδικές μαλάξεις με τις οποίες ‘απελευθερώνει’ τις διόδους της λέμφου, βοηθάει να κυκλοφορήσει η λέμφος καλύτερα, γεγονός που συμβάλει στην αποτοξίνωση του δέρματος. Δημιουργεί ευεξία και χαλάρωση και συμβάλει στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος.

 

45 λεπτά διάρκεια

1 Συνεδρία 10 Συνεδρίες
Τιμή: 23 € Τιμή: 170 €

 

Επικοινωνήστε Μαζί μας να κλείσουμε Ραντεβού για τη Θεραπεία-Μασάζ που επιθυμείτε!!

Anastasia Kosmetatou

Επαγγελματισμός με νεανικό χαμόγελο και στιβαρά χέρια (στο μασάζ!)!Πολύ καλό και ορατό αποτέλεσμα στο λεμφικό μασάζ σε σύντομο χρόνο και με προσιτό κόστος.Εύκολη πρόσβαση στο φυσικοθεραπευτήριο, καθώς κείται σε κεντρική λεωφόρο του Γαλατσίου.Μπράβο σε όλη την ομάδα του φυσικοθεραπευτηρίου!Συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Αnna Pantazi

Εξαιρετικές όλες οι κοπέλες! Εξαιρετική δουλειά!

Dimitris Sotiriou

Φοβερή επαγγελματίας αυτή, αλλά και η ομάδα της! Eίμαι… Fan!

Newsletter